Avís legal

Raó Social: ANNA CARRÉ I VILANOVA

NIF: 40331167T

Domicili Social: Avinguda 11 de setembre, 5

Localitat: Olot

Província: Girona

C.P.: 17800

Correu electrònic: anna@annacarre.com

Propietat intel·lectual i industrial

Aquesta pàgina web és titularitat d’ANNA CARRÉ qui ostenta tots els drets necessaris per al seu ús i explotació. L’accés a aquesta pàgina o la utilització dels seus continguts no implica, en cap cas, la cessió o llicència de drets de propietat intel·lectual i industrial. Queden prohibides la reproducció, la transformació, la distribució, la comunicació pública i qualsevol altra forma d’explotació, per a qualsevol procediment, de tots o part dels continguts i/o elements integrants d’aquesta pàgina, llevat que s’indiqui expressament el contrari. Tot aquell qui atempti contra els drets de propietat intel·lectual o industrial d’ANNA CARRÉ serà responsable davant dels Tribunals competents.

Protecció de dades

Acomplint amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal, s’informa que les dades de caràcter personal que es recullen a través del web únicament s’utilitzen a efectes de respondre les consultes rebudes o d’oferir els serveis sol·licitats. No es registren de manera permanent a cap arxiu de titularitat d’ANNA CARRÉ sense una comunicació o consentiment previ del titular de les dades. En cap cas ANNA CARRÉ utilitzarà aquestes dades per a la venda a terceres persones o empreses. S’entén que l’usuari accepta les condicions establertes.

 

Pagament

Pagui amb la seva targeta VISA / Mastercard / 4BAGUI AMB LA SEVA TARGETA VISA / MasterCard / 4B

En cap moment www.annacarre.com, té accés a les seves dades bancàries o targetes de crèdit / dèbit.

Pagament amb targeta de crèdit (recomanat) aquesta forma de pagament no té cap despesa addicional per al client.

Vostè podrà pagar amb qualsevol targeta de crèdit Visa i Mastercard, i targetes de dèbit Maestro de qualsevol banc.

Pagament segur amb targeta de crèdit o targeta de dèbit

Vostè podrà pagar de forma ràpida i segura amb targeta de crèdit o targeta de dèbit.

 

Devolucions 

Escola de manualitats i botiga Anna  Carré procedirà a canviar tots aquells productes que es trobin nous, sense haver estat usats i amb el seu embalatge original. El client disposa de 7 dies hàbils per exercir el dret a la devolució del producte des de la recepció de la mateixa. Tot material s’haurà de tornar amb el segell i precinte original, el client tornarà el producte, corrent amb les despeses que això generi.
Per realitzar una devolució ha de contactar amb nosaltres prèviament enviant un mail a: taller@annacarre.com (Indicant nom, número de comanda, producte que es vol retornar i el motiu de la seva devolució), en breu ens posarem en contacte amb vostè per tramitar la devolució.
No podrem assumir en cap cas la devolució d’un article que no es trobi en les mateixes condicions en què ho vas rebre, o que hagin estat usats. Tampoc podrem assumir la devolució o no acceptació d’una comanda sempre que s’hagin complert totes les condicions aquí especificades. En el cas que no acceptessis una comanda, havent-se fet el lliurament o el primer intent de la mateixa dins del termini estipulat, i trobant-se la caixa i els articles en bon estat, et retornarem l’import de la comanda menys les despeses íntegres de transport d’anada i tornada de la comanda, sent d’un mínim de 8€ per trajecte i variant en funció del pes i dimensions del paquet. Aquestes despeses, per tant, difereixen dels promocionats a la nostra web (6€), ja que ens fem càrrec d’una gran part dels mateixos per a oferir-te un servei econòmic, que no podrem assumir en el cas que no acceptis el teu demanat. Aquest import t’ho comunicarem abans de procedir a la devolució de diners.

L’adreça per fer-nos arribar la devolució és:
Anna Carré Vilanova
Avinguda 11 de setembre, 5
17800 Olot (GIRONA)

 

Productes danyats o incorrectes
Si al rebre la teva comanda els productes estan danyats o no es corresponen amb el que has comprat, et demanarem disculpes (ens haurem equivocat i no tornarà a passar …) i t’oferirem dues possibilitats:
A) La devolució de l’import de la teva comanda original.
B) El reenviament dels productes en el cas que tinguem existències, fent-nos càrrec de les despeses d’enviament en aquesta ocasió.
És important que ens ho facis saber a través de taller@annacarre.com immediatament després de rebre la teva comanda i comprovar l’estat de la mateixa. És possible que en ocasions haguem demanar-te fotografies dels danys o desperfectes que tingui el producte. En la majoria dels casos, et demanarem que ens enviïs el producte de tornada a les nostres instal·lacions perquè puguem examinar-lo i reclamar a fabricant. Quan ho rebem, l’examinarem i comprovarem el seu estat i funcionament, i et comunicarem per email si és procedent la devolució o substitució de l’article, depenent de l’opció que hagis triat. Efectuarem aquesta devolució al més aviat possible, i en qualsevol cas, dins dels 15 dies laborables següents que et hàgim enviat un correu electrònic confirmant-vos que hem acceptat la devolució. A més, per descomptat, et reemborsarem les despeses d’enviament que hagis pagat per fer-nos arribar l’article danyat, i correrem amb les despeses d’enviar-te un nou article. En aquest cas, hauràs d’enviar una còpia de el tiquet o factura de les despeses d’enviament perquè puguem abonar-te’ls.
En el cas que, un cop rebut i examinat l’article, comprovem que no té cap defecte de fabricació i que, per tant, no procedeix la devolució o substitució de la mateixa, t’ho reenviarem per carta ordinària de Correus en el cas de productes poc voluminosos perquè no et costi res a l’enviament. En el cas de productes voluminosos, ens posarem en contacte amb tu perquè ens indiquis quin mètode d’enviament prefereixes, i hauràs d’abonar prèviament perquè puguem fer-te enviament de la mateixa.
En cap cas ens farem responsables dels retards o pèrdues de la devolució dels articles. Si vols que te l’enviem mitjançant un mètode d’enviament assegurat, hauràs indicar-nos i córrer amb les despeses del mateix.

En el cas que la devolució d’una comanda sigui parcial (que vas demanar diverses coses i que només vagis a retornar una) no podrem fer-nos càrrec de les despeses d’enviament. No obstant això, si vas a tornar la totalitat d’una comanda per danys o defectes en els articles, i acceptem la devolució, et tornarem a més de l’import de l’article, les despeses d’enviament que vas suportar al fer la teva comanda.

La devolució dels teus diners s’efectua en el mateix mètode de pagament que vas utilitzar a l’hora de realitzar la teva comanda.